<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=186369" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Трансфер на Д...

Роналдо отказал да даде фланелката си на нов в “Лудогорец”

26 Юни 2023
0 184

Роналдо отказал да даде фланелката си на нов в “Лудогорец”. Новият защитник на разградчани Марсел Хайстер до момента е единственото лятно попълнение на „орлите“. Той има любопитен момент в кариерата си от среща с носителя на пет „Златни топки“ Кристиано Роналдо.

Португалецът категорично е отказал да даде фланелката си на германеца.

Марк Зукърбърг и Илон Мъск явно наистина ще се бият

Роналдо отказал да даде фланелката си на нов в &#8220;Лудогорец&#8221;

Случката датира от 4 ноември 2020 година, когато Хайстер защитава цветовете на унгарския гранд Ференцварош, който по онова време е в една група с Ювентус, в който играе Роналдо. Двубоят в Будапеща завършва с успех 4:1 за „бианконерите“, но португалецът не успява да вкара гол, макар да играе 90 минути и е ядосан от този факт.

„Той просто махна пренебрежително с ръка, когато го попитах за размяна на фланелките. Може би това е така, защото не е вкарал гол срещу нас. Или може би, защото му отнех топката, когато опита да дриблира. Това беше най-красивото преживяване в живота ми“, разказва тогава германският бранител.

Интересно е, че тогава в групата е още Барселона. Така в рамките на месец и половина Марсел Хайстер се изправя по два пъти срещу каталунците и Ювентус, като логично, Ференцварош губи и четирите двубоя с грандовете от Испания и Италия.

Източник: dsport

Роналдо отказал да даде фланелката си на нов в “Лудогорец”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции