<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=186557" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Марк Зукърбъ...

Ето как Зукърбърг тренира за боя с Илон Мъск (видео)

27 Юни 2023
0 172

Ето как Зукърбърг тренира за боя с Илон Мъск.

Изследователят в сферата на изкуствения интелект и водещ на подкаст Лекс Фридман публикува видео в своя Twitter, показващо как тренира жиу-джицу с Марк Зукърбърг, отбелязвайки, че иска да тренира и с Илон Мъск.

Вижте чеченците от “Ахмат”, които щяха да защитават Москва от Пригожин (видео)

Ето как Зукърбърг тренира за боя с Илон Мъск (видео)

„Ето най-добрите моменти от видеото на мен и Марк Зукърбърг, докато правим жиу-джицу. Също така искам да тренирам и с Илън Мъск“ — казва той, добавяйки, че е „страхотно да видя и Илон Мъск да се впусне в пътешествие в бойните изкуства“.

В публикуваното видео можете да видите как Фридман и Зукърбърг се хвърлят на крака. Отбелязва се, че по подобен начин Зукърбърг се подготвя за битката с Мъск по правилата на ММА, която беше обявена миналата седмица.

„Ще го смажа“ — каза Мъск в коментар под видеото.

Припомняме, че по-рано Мъск писа относно готовността си за битка със Зукърбърг в клетка, а по-късно опонентът му предложи да сменят мястото на битката. Изданието Edition Verge потвърди, че това твърдение не е шега. В отговор Мъск предпочете дуелът да се проведе в Лас Вегас, като същевременно предложи на Зукърбърг битка в стил смесени бойни изкуства (MMA).

Източник: Калдата

Ето как Зукърбърг тренира за боя с Илон Мъск (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции