<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=186754" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Филмът "Близо...

Възпитателка в дом за деца удря няколко пъти малко дете (видео)

28 Юни 2023
0 640

Възпитателка в дом за деца удря няколко пъти малко дете, показват кадри, разпространени в социалните мрежи. Повече по случая научаваме от репортаж на NOVA.

На видеата се вижда как възпитателка от дома в Лесново бие шамари и удря няколко пъти малко дете при опит да му даде лекарство.

Възпитателка в дом за деца удря няколко пъти малко дете (видео)

Не, насилието сред децата не е “детска работа” (Коментарът на “Господарите”)

От ръководството на центъра твърдят, че са запознати със случая и в момента е образувано дисциплинарно производство. Центърът за настаняване от семеен тип е под ръководството на кмета на Община Елин Пелин. Оттам също обясниха, че знаят за случая и са предприети административни мерки, а служителката ще бъде освободена. Днес предстои прокуратурата да бъде сезирана.

„Това, което виждаме, показва нуждата от инвестиране не само в промяна на физическата среда на децата и грижата, но също така в отношението и подкрепата към персонала”, коментира директорът Програма „Закрила на детето” в УНИЦЕФ Дани Колева.  

Възпитателка в дом за деца удря няколко пъти малко дете

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции