<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18690" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хотел на плаж...

Здрави деца ползват люлка за инвалиди (ВИДЕО)

10 Август 2015
0 5748

Скъпи приятели, Gospodari.com получи видео, на което се вижда как безотговорни родители качват по няколко малчугани в люлка, предназначена за деца в инвалидни колички. Цяло чудо е, че все още не е станал инцидент, твърди жената, която ни подава този сигнал. Ето какво ни пише още тя:

 

"Това е новата детска площадка във Велико Търново пред Градска Поликлиника. Люлката, която съм снимала, е предназначена за деца в инвалидни колички, но се използва от безразсъдни родители или тийнейджъри не по предназначение. В люлката се качват по 5-6 деца, а понякога и повече, и се люлеят много силно. 

 

СКАНДАЛ НА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА

 

Самият факт, че въпросното съоръжение е метално, без предпазна ограда и на разстояние около 25 сантиметра от земята, го прави опасно. Малки деца преминават в близост до люлката и е цяло чудо, че все още не е станал инцидент, който може да бъде фатален.

 

Защо в България се правят детски площадки за много малки деца и в същото време се поставят люлки за по-големи, без да бъдат обезопасени? Аз самата имам близнаци на 2 години и ми е много трудно да ги спра да тичат в различни посоки на площадката. А може би трябва да ги водя на каишка?" 

 

Изпращайте своите авторски видеа и снимки през платформата ни Вие ги хващате, ние ги пускаме.

 

Не пропускайте още:

 

Детска радост

 

Детска честност

 

Детска му работа

 

Детска градина без деца

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции