<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=188163" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Таксиджии се ...

Усик си избра съперник, явно Фюри ще почака (снимка)

06 Юли 2023
0 187

Усик си избра съперник, явно Фюри ще почака.

Световният шампион Олександър Усик обяви, че защитата на световната му титла в тежка категория срещу Даниел Дюбоа ще се състои в Полша на 26 август. Британецът е претендент номер 1 за титлата на WBA.

Най-успешните ни футболни трансфери в “Топ 5 с Дани и Данчо”(видео)

Усик си избра съперник, явно Фюри ще почака (снимка)

Двубоят с Фюри ще почака

Украинската звезда потвърди подробности за задължителната защита на титлата на WBA в публикация в социалните медии, разкривайки, че ще се изправи срещу Дюбоа във Вроцлав.

Усик е с непобедим рекорд от 20-0. Има13 победи с нокаут, откакто стана част от професионалистите. Освен това постигна две победи срещу бившия шампион Антъни Джошуа. С това затвърди статута си на световен шампион с титлите на IBF, WBA и WBO.

Междувременно Дюбоа ще се бие за първи път, откакто успешно защити своя “редовен” пояс на WBA със спиране в третия рунд на Кевин Лерена през декември. А по време на двубоя той получи контузия в коляното

Припомняме, че Усик трябваше да се изправи срещу Тайсън Фюри в безспорен двубой на стадион Уембли през април, но преговорите се провалиха. А с насрочването на този двубой означава, че мечтаната битка от много фенове ще се проточи още повече.

Източник: sportlive

Усик си избра съперник, явно Фюри ще почака (снимка)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции