<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=188217" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мийм на деня: ...

Москва с остра реакция за посещението на Зеленски у нас

06 Юли 2023
0 1033

Москва с остра реакция за посещението на Зеленски у нас. Според Кремъл визитата на украинския президент Володимир Зеленски в България показва, че Киев прави всичко по силите си, за да въвлече възможно най-много други страни в конфликта, информира БТА.

“Киевският режим прави всичко възможно, за да въвлече колкото се може повече държави фактически за пряко участие в този конфликт. Много страни вече са нагазили дълбоко – и пряко, и косвено – в този конфликт. Ясно е, че именно тази тема те ще обсъждат и с българите”, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Песков посочи, че разговори като тези, които Зеленски провежда в България, няма да повлияят на изхода от войната в Украйна по съществен начин.

НА ЖИВО: Зеленски и Денков подписват съвместна декларация

Москва с остра реакция за посещението на Зеленски у нас
Снимка: Христо Касабов /БТА (ЕД)

“Принципно всички тези разговори и резултатите от тези разговори по никакъв начин няма да повлияят на изхода от специалната военна операция. Сегашната ситуация на фронта повече от красноречиво потвърждава това”, каза Песков, цитиран от ТАСС.

Говорителят на Кремъл заяви още, че като цяло не е учуден от подобни преговори.

Москва с остра реакция за посещението на Зеленски у нас

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции