<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=188371" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зеленски, "Въ...

“Господарите” питат депутатите за визитата на Зеленски у нас (РЕПОРТАЖ)

07 Юли 2023
0 6873

“Господарите” питат депутатите за визитата на Зеленски у нас. Отново Дани Йорданов гони народните представители със своите безпощадни въпроси.

“Господарите” пак притесняват депутатите с въпроси (РЕПОРТАЖ)

"Господарите" питат депутатите за визитата на Зеленски у нас (РЕПОРТАЖ)

Това, разбира се, се случва на задния вход на Народното събрание, не вътре. Причината е, че пиарите на парламента не ни допускат заради това, че сме неудобни.

Мийм на деня: Когато от всички журналисти в България попаднеш на Беновска

Въпросите

Историческата визита на украинския президент в България съвпадна с явното разделение на политическото и общественото мнение по темата с войната. Единият лагер остава все така свързан емоционално, идейно, а и навярно финансово с Русия и Путин. Това стана явно и ясно за медиите по целия свят, които отразиха мнението на българския държавен глава Радев. Той заяви, че не иска да даваме оръжие на Украйна за войната.

Някои пък споделиха, че не бива и да продаваме оборудването от АЕЦ “Белене”. Щели сме да останем на студено и тъмно.

Как Костадинов ни плаши със Зеленски (видео)

Костадинов от “Възраждане” от своя страна заяви, че Зеленски е дошъл за домовете и за децата ни.

Покрай цялата тази гореща тема Дани Йорданов реши да провери настроенията и мненията на депутатите.

Е, поне тези от тях, които имат куража да си отворят устата. Усещането е, че има една сериозна бройка народни представители, които видимо ходят в НС само за заплатата. Тя не е малка, разбира се. Само че е добре човек да има мнение, особено когато представлява избирателите си.

Зеленски

Междувременно Зеленски днес е в Чехия, където ще моли за още помощ. Ще ходи и до Турция. Това е планирано. Посетил е редица държави, а десетки дават оръжие на Украйна и все още не са във война с Москва. Сред тях са Италия, Франция, Англия, САЩ, Финландия, Естония, Норвегия, Дания и още.

Гледайте!

“Господарите” питат депутатите за визитата на Зеленски у нас (РЕПОРТАЖ)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции