<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=188837" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Ето кой е новият “ерген” на България

11 Юли 2023
0 3558

Ето кой е новият “ерген” на България – Александър Младенов. Това е мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, за да открие своята мечтана половинка в предстоящия трети сезон на най-вълнуващото романтично риалити в българския телевизионен ефир „Ергенът“.

Ето кой е новият &#8220;ерген&#8221; на България

Алек е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения. Новият “ерген” вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш.

Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания. Той обаче е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство.

Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита. Той обича много да пътува в и извън страната ни. В графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат.

Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност.

Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му. А ние нямаме търпение да гледаме новите изцепки на кандидатките за сърцето му!

Ето кой е новият “ерген” на България

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции