<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=189089" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови кадри по...

Видинчанин за падналия метеорит: Това е извънземна станция (видео)

12 Юли 2023
0 637

Видинчанин за падналия метеорит: Това е извънземна станция. Мнението на човека бе показано по телевизия BgOnAir.

Неадекватни действия на МВР при масова употреба на райски газ от ученици (РЕПОРТАЖ)

Видинчанин за падналия метеорит: Това е извънземна станция (видео)

“Предполагам е извънземна станция и въобще няма общо с метеорита, защото ако беше метеорит, щеше да има много по-големи последици и да се разбере къде е паднало”, категоричен е жителят на Видин Емил Димитров.

Свидетелски разкази

“Голям гръм беше, все едно беше земетресение, разтресе целия блок. Помислих, че нещо е станало от 8-ия етаж”, сподели жителят на Видин Персолина Георгиева.

Дирята от космическото тяло е засечена от десетки охранителни камери. Хора от почти цялата страна стават свидетели на изгарящия в атмосферата метеор.

“Усети се много силен вятър в този момент, който удари този гръм. Помислих, че е гръмнала газова бутилка или бойлер, но след като видях в интернет хора от Берковица, Пловдив, си казах, че не е тук при нас”, коментира журналистът Соня Валерива.

Метеоритни отломки не са достигнали до земната повърхност, няма и нанесени щети.

Властите успокояват, че всичко е спокойно и не бива населението да се притеснява от нищо.

Белослава след ареста: “Допуснах огромна грешка, понасям всички последствия” (видео)

Румънците

Метеорът е забелязан и на територията на Южна Румъния. Планински спасители първоначално са съобщили, че става въпрос за авария в самолет. По-късно е станало ясно, че това е метеор, който е изгорял в атмосферата.

Метеорите са каменни късове, остатъци от комети, които навлизат от междупланетно пространство в околоземната атмосфера. На около 100 километра от земната повърхност телата се палят от триенето и в повечето случаи изгарят преди да достигнат земята. Заради високата температура по повърхността и ниските градуси в сърцевината на космическите камъни, те често се взривяват и изгарят преди да достигнат земята.

Вижте уникалната най-голяма светеща сфера в света (видео)

Видинчанин за падналия метеорит: Това е извънземна станция (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции