<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=189157" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: САЩ санкцион...

Наркотици, телефони и SIM карти са открити в кутии от сок в столичния затвор (видео)

12 Юли 2023
0 280

Наркотици, телефони и SIM карти са открити в кутии от сок в столичния затвор, информира bTV. Наркотиците са били поставени в две кутии от натурален сок. Дрогата е била различна по вид и грамаж. Служители на реда са пристигнали в Софийския затвор, след като са получили информация за откритите забранени вещества.

Зад волана на буса, в който са се превозвали кутиите със сок, е шофьорът Енчо Продански. Той работи за фирмата доставчик от 6 години. Разказва, че за първи път доставката се разтоварва не от затворниците, а от надзирателите.

Наркотици, телефони и SIM карти са открити в кутии от сок в столичния затвор (видео)
Снимка: iStock

Фирмата се занимава с доставки на храни до лавките до затвори от 5 г. Според шефа ѝ става дума за инсценировка.

„Нито един от партидните номера, които те са намерили, не са търгувани от мен. Според мен умишлено някой е добавил и е сложил в разкъсания стек подобно нещо“, казва собственикът на фирмата Ивайло Пандов.

Според него това се случва, защото обжалва пред Комисията за защита на конкуренцията откритото пряко договаряне с конкретни фирми и настоява да се проведе обществена поръчка.

С решение на “Фонд затворно дело” фирмата на Пандов временно не може да доставя храни на петте затвора, с които все още има договор.

Вкарват в затвора лъжедепутата от Пловдив, уличен в измами за 300 хиляди лева (видео)

Наркотици, телефони и SIM карти са открити в кутии от сок в столичния затвор (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции