<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=189190" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьори прев...

Охранителна камера засне как мъж изхвърля хладилник в гора в Търновско (видео)

13 Юли 2023
0 420

Охранителна камера засне как мъж изхвърля хладилник в гора в Търновско, a кадрите бяха качени в социалните мрежи. Случката е от края на миналия месец. Действието се развива във вилната зона на село Шемшево край Велико Търново. Водачът спира, излиза от колата си и се насочва към багажника. Оттам изважда хладилник и го изхвърля в тревите край пътя. След това се отдалечава с автомобила си.

Охранителна камера засне как мъж изхвърля хладилник в гора в Търновско (видео)

Множество жители в района осъдиха действието на човека. По техни думи подобни случки е редно да бъдат сигнализирани до съответните институции, а съответно – виновникът да бъде санкциониран.

Охранителна камера засне как мъж изхвърля хладилник в гора в Търновско (видео)

90 минути мъки и разширяване на вратата, за да се вкара хладилникът за ваксините в РЗИ-Бургас (видео и снимки)

Напомняме, че действието на “героя” във видеото е нарушение на Закона за управление на отпадъците. За нарушенията на този закон, които не съставляват престъпления, физическите лица, кметовете на общини или длъжностните лица се наказват с глоба от 2000 до 20 000 лв.

Надяваме се видеото да служи за урок за тези, които биха направили същото – никога не е късно човек да се изложи, но и не е късно държавата да глоби нарушителя. Крайно време е за ефективни санкции за такива тарикати – все пак не искаме да живеем в кочина!

Охранителна камера засне как мъж изхвърля хладилник в гора в Търновско

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции