<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=189252" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Данъчни под п...

5 неща, които да НЕ правите на Българското Черноморие (Коментарът на “Господарите”)

13 Юли 2023
0 42397

5 неща, които да НЕ правите на Българското Черноморие събра репортерът ни Виктория Симеонова в Коментарът на “Господарите” този път. А ето и кои са те:

НЕ тръгвайте към българското море с автомобил или автобус

Магистралите традиционно са в ремонт – все пак кога иначе хората ще видят, че се работи по тях.

Всъщност, ние имаме една магистрала от начало до край и аз си спомням само едно лято да е функционирала от начало до край в двете посоки.

Не тръгвайте и с влак, защото както знаем, той е напълно възможно да закъснее… с 8 часа.

Всеки ден влаковете на БДЖ закъсняват с 970 минути

И пак ще е добре, ако не се запали.

А ако все пак стигнете с автомобил, на морето ви чака нова екстра – паяци! Ако спрете на паркинг, ще ви вдигнат. Ако не спрете на паркинг – пак.

5 неща, които да НЕ правите на Българското Черноморие (Коментарът на &#8220;Господарите&#8221;)

Избягвайте да се храните на морето

Освен ако не сте на All Inclusive, де. Или пък не сте наследник на Рокфелер или поне пети братовчед на Илън Мъск. 

Не поглеждайте под водата, защото там буквално дебне един друг свят

Свят, в който плуват умрели крави, мини, разни други “екстри” и дори доларови банкноти с лика на Тодор Живков. При всички случаи под водата дебнат опасности. По-добре не гледайте, въпреки кампанията на хотелиерите, че водата е чиста, със снимки от Малдивите.

Как хотелиерите „спасяват“ летния сезон по български (видео)

Не ходете на дискотека

Освен ако не сте любители на силните усещания – като това да ви тръшнат на тротоара пред дискотеката и охранителите да си развихрят комплексите върху вас:

Не ходете и на лекар

А след подобна сцена вероятно ще свършите в частен медицински център. Където от цените ще ви заболи главата повече, отколкото от фалшивия алкохол и ритниците на охраната часове по-рано. Започват от 50 лева за преглед, показва репортаж на БНТ.

И все пак – отидете на море, където решите. Дали ще висите в задръстване по българските магистрали, или на границата с Гърция, така или иначе сме свикнали лятото да чакаме толкова, колкото чакаме и самото лято!
Важното е въпреки всичко да се забавляваме и да сме в добра компания. Другото са подробности.
Хайде със здраве, умната и до нови срещи – нищо, че е лято, няма да минете без още репортажи и коментари на gospodari.com.

5 неща, които да НЕ правите на Българското Черноморие

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • AlexG2

    14 Юли 2023

    Много добре сте се намерили в това видео - БРАВО! Но къде са резултатите от сезираните институции по засегнатите въпроси ??? Оставам с впечатление, че просто се забавлявате с цел по-висока монетизация ?!? В публикуваното видео има работа за няколко министерства и още толкова държавни агенции. Хора, докато не разберем, че НИЕ сме единствения коректив на тази НЕРАБОТЕЩА система, и не започнем да си търсим правата с всички дадени ни от закона възможности ..... Нищо добро не ни чака!

Покажи всички Скрий

Реакции