<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=189433" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пилонът на Ро...

Пилон на Рожен, среща в НАТО и парламентарни комисии в Топ новините тази седмица (видео)

14 Юли 2023
0 509

Пилон на Рожен, среща в НАТО и парламентарни комисии събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

Проведе се среща на върха на НАТО. Стана ясно, че Украйна няма как да влезе в съюза преди приключването на войната. Турция даде зелена светлина за приемането на Швеция в алианца.

Арестуваха певицата Белослава за шофиране в нетрезво състояние. Тя се извини за постъпката си. Пуснаха я без обвинение.

Пилон на Рожен, среща в НАТО и парламентарни комисии в Топ новините тази седмица (видео)

Метеорит падна в България и стресна хората в много части на страната. Учени спорят дали е с размер на тенис топка или на футболна. Издирват се части от него.

ГЕРБ и ДПС си разпределиха председателските места в парламентарните комисии. Две от тях бяха оглавени от представители на “Продължаваме промяната-Демократична България”. “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ” напуснаха демонстративно залата по време на гласуването им.

Издигнаха знамето на Рожен. С песни танци и реч на президента този символ на патриотизма беше открит. Открита бе и 5G антена до него, както и десетки шатри за кебапчета, за да замезват  патриотите.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

Пилон на Рожен, среща в НАТО и парламентарни комисии в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции