<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=189757" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Европейска д...

Вдъхновяваме света: И германец драска по Колизеума

17 Юли 2023
0 83

Вдъхновяваме света: И германец драска по Колизеума.

За пореден път стена в популярната забележителност беше надраскана. Този път се твърди, че виновник е бил млад германски турист, пише Anews.

Смята се, че 17-годишното момче е одраскало тухлената зидария в амфитеатъра, който е популярен сред туристите в сърцето на италианската столица, в събота вечерта.

Според първоначална информация, той е студент от Германия. След като е одраскал стена на приземния етаж на паметника, той е задържан от служители на охраната, придружени от учител.

Българинът, драскал върху Колизеума в Рим, се извини

Вдъхновяваме света: И германец драска по Колизеума

Това вече е третият случай в рамките на няколко седмици на туристи, за които се твърди, че драскат по стените в Колизеума. Сега всички те са изправени пред солидни глоби.

Припомняме, че преди дни стана ясно как българин е извършил вандалски акт на същото място. Той изписа името си върху историческата фасада в Рим. Става дума за 27-годишния Иван Димитров от Ловеч.

Вдъхновяваме света: И германец драска по Колизеума

Случаят стана публичен, след като американец записа видео с телефона си.

Малко след това българинът, който е фитнес инструктор в Обединеното кралство и когото милиони по света видяха да пише по стените на Колизеума, се извини на полицията в Италия.

Миналия петък млада швейцарска туристка беше хваната да драска първата буква от името си на стената. Италианската полиция успя да идентифицира 17-годишното момиче, съобщиха медиите в неделя.

Римската забележителност, която е на около 2000 години, е една от най-популярните туристически атракции в Италия и се смята за символ на Вечния град. Надяваме се да няма повече подобни грозни постъпки от страна на български или чуждестранни граждани!

Вдъхновяваме света: И германец драска по Колизеума

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции