<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=189912" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицията в И...

Нападателят на жена на улица в София се оказа стар познайник на полицията (видео)

18 Юли 2023
0 451

Нападателят на жена на улица в София се оказа стар познайник на полицията. Орлин Гигов не за първи път е обвинен в домашно насилие.

Мъж преби жена пред очевидци на улица в София (видео)

В началото на тази година медийното пространство бе запознато със случая на “сериен бияч” в София. През януари Орлин Станиславов Гигов се барикадира в дома си, защото пред блока му беше открита украинска гражданка в безпомощно състояние. Полицията тогава го задържа временно, а Прокуратурата му повдигна обвинение за насилие. 

Укрива ли МВР случай с бита и изгонена гола украинка в София?

Жени разказват за още агресивни прояви на пребилия украинка Орлин Гигов (видео)

Съдът остави в ареста Орлин Гигов, нашумял като сериен бияч на жени (снимки)

През март, след сигнал за пореден бой над украинка, мъжът отново е арестуван. Тогава най-тежката мярка му е наложена заради обида към полицай. Въпреки подадените сигнали и допуснатите нарушения, Орлин е пуснат на свобода.

Днес, шест месеца след първото повдигнато обвинение към Орлин Гигов за домашно насилие, жена отново е нападната и публично пребита от него. След този случай той отново е задържан за 24 часа, образувано е досъдебно производство. Последната нападната обаче е отказала да свидетелства.

Нападателят на жена на улица в София се оказа стар познайник на полицията (видео)
снимка: iStock

Една от жертвите му, Мила Пейкова, споделя пред NOVA, че се страхува за живота си. Според нея, той трябва да бъде задържан за постоянно. По делото, което тя е завела, Орлин е осъден на 1 година условно и парична глоба.

Ние, от “Господарите”, се надяваме съдебната ни система да свърши работата си и да вземе сериозни мерки срещу мъжа, който системно упражнява насилие върху жени. Това е недопустимо.

Нападателят на жена на улица в София се оказа стар познайник на полицията (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Валерия Великова

    18 Юли 2023

    Такива трябва задължително да бъдат в затвора.Ясно е.Чудя се как някой баща или брат не се е саморазправил с този идиот.Съдът спешно трябва да си свърши работата.Това е.

Покажи всички Скрий

Реакции