<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=189992" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Кенгурата" о...

Роналдо “захапа” Меси само ден след трансфера му

18 Юли 2023
0 325

Кристиано Роналдо даде едно от най-любопитните си интервюта. Португалецът говори по всички теми около него и футбола.

Роналдо &#8220;захапа&#8221; Меси само ден след трансфера му
(AP Photo/Amr Nabil, File)

Кристиано разкри дали би се върна да играе в Европа и кое е най-силното първенство.

“Сигурен съм на 100%, че няма да се завърна в Европа. Вече съм на 38 години. Европейските първенства губят качество, а единственото, което продължава да върви напред и нагоре, е Висшата лига на Англия. Те са на светлинни години пред останалите”, каза португалецът.

Смениха Роналдо и забиха 5 гола на “Ал Насър” (видео)

Разбира се той не пропусна възможността да “захапе” своя най-голям опонент на терена Лионел Меси и неговия трансфер в Интер Маями.

“Саудитската лига е много по-добра от МЛС. 100 процента съм сигурен, че няма да се завърна в нито един европейски клуб. Аз отворих пътя към саудитската лига и сега всички играчи идват тук. Решението ми да дойда тук беше със сигурност решаващо да дойдат по-добри играчи в лигата. Това е факт!

Когато се присъединих към Ювентус, Серия А беше мъртва. След моето идване в Италия, лигата се съживи. Където и да отиде Кристиано, генерира максимален интерес. Обвиняват ме, че съм дошъл в саудитската лига, но какво стана сега? Отворих вратата тук и всички играчи идват. След година това първенство ще задмине турската и холандската лига. Хота и Рубен Невеш са млади играчи, тук не идват само стари футболисти”, завърши Роналдо.

Роналдо захапа Меси само ден след трансфера му

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции