<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=190199" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сарафов върн...

ТариКАТ Парад: Убийствено на червено (видео)

19 Юли 2023
0 483

Звучи странно, но страшно се надявахме с годините рубриката ни ТариКАТ Парад да стане излишна, материалите за нея да намалеят или да станат пренебрежимо безобидни.

За съжаление това е единствената рубрика, чието съществуване е подсигурено за поне още 100 години. Все пак се намираме в тази УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!

ТариКАТ Парад: Убийствено на червено (видео)

ТариКАТ парад: Тези шофьори явно са слънчасали на жегата (видео)

Няма да питаме Йорданка Фандъкова и общинския съвет на ГЕРБ за камерите по светофарите, няма да питаме и МВР за контрола по пътищата – това ще бъдат теми на други наши материали – искаме само да питаме дали си струва? Струва ли си да рискуваш своя живот и този на другите, за да стигнеш 2 минути по-рано? Закъсняваш? Важна среща? Това, че не си станал навреме е твой проблем, джигите, и никой не е длъжен да влиза рано в гроба заради твоят птичи мозък.

Призоваваме, ако някой има повече информация за този инцидент – рег. номер на джигита или нещо друго – моля да се свърже с нас!

ТариКАТ Парад: Убийствено на червено (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции