<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=190232" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Везенков веч...

“Лудогорец” подчини косоварите и е с крачка по-близо до Шампионска лига (видео)

20 Юли 2023
0 88

“Лудогорец” подчини косоварите и е с крачка по-близо до Шампионска лига. Разградчани забиха 4 гола във вратата на “Балкани” и така с общ резултат 4:2 продължават напред.

Треньорът на “Берое” покани Роналдиньо в отбора

Победата

Това е първа победа за Ивайло Петев и компания през новия сезон. Като вече е ясен и съперникът във втория квалификационен кръг. Това е Олимпия (Любляна). Първата среща ще се състои през следващата седмица в Разград, а реваншът е седмица по-късно в Словения.

Лудогорец показа съвсем различно лице в сравнение с първия мач и не остави никакви съмнения относно това кой е по-класният от двата тима на терена. Трябва да се отбележи и всички попадения на домакините дойдоха след груби грешки в отбрана на играчите на Балкани.

Още до края на първото полувреме пасивът на “орлите” от първата среща бе заличен след два гола на Бернард Текпетей, който този път започна сред титулярите. През втората част по едно попадение добавиха и Матиас Тисера, и Кайо Видал.

Предстоящо

Успехът можеше да бъде още по-изразителен за разградчани, като Матиас Тисера се отчете с голям пропуск сам срещу вратаря. От другата страна гостите не създадоха почти нищо интересно пред вратата на Падт и останаха далеч от гола.

Преди да дойде следващият ангажимент в квалификациите на Шампионска лига, Лудогорец отново ще играе на “Хювефарма Арена” (общо три мача у дома в рамките на седмица във всички турнири), но този път в Първа лига. В събота (22.07) “орлите” посрещат Етър във втория кръг.

&#8220;Лудогорец&#8221; подчини косоварите и е с крачка по-близо до Шампионска лига (видео)

Източник: sportlive

“Лудогорец” подчини косоварите и е с крачка по-близо до Шампионска лига (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции