<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=190581" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фамозен гол д...

ПСЖ остави Мбапе извън турнето в Япония

22 Юли 2023
0 101

ПСЖ остави Мбапе извън турнето в Япония.

На ПСЖ беше нужен само един пост в Twitter, за да развълнува всички фенове на “Реал Мадрид” от евентуалното идване на Килиан Мбапе в тима на “Белия балет”, пише Marca.

През последните няколко дни имаше много спекулации относно окончателното решение на играча или да остане в Париж, или най-накрая да играе в Ла Лига. Точно както се изискваше, Килиан Мбапе се завърна на тренировките на ПСЖ миналата седмица. Toй беше забелязан да носи екипа на отбора, докато тренира заедно с брат си.

И Килиан, и Итън Мбапе изглеждаха щастливи да тренират заедно, докато се решаваше списъкът за предсезонното турне в Страната на изгряващото слънце. В петък ПСЖ направи мащабно изявление, като просто публикува списъка на официалния си уебсайт. Няма и следа от Килиан Мбапе, който все още решава бъдещето си в клуба.

“Реал Мадрид” има готовност да плати 200 милиона за Мбапе

ПСЖ остави Мбапе извън турнето в Япония

Продава ли се Мбапе официално?

Планът на ПСЖ беше доста прост, когато Килиан Мбапе се върна от почивката си. Те бяха инструктирани да убедят играча да остане с някаква скандална оферта или официално да го пуснат за продажба, като го изключат от това турне.

Второто се случи и всички фенове на “Реал Мадрид” усещат пристигането на френския нападател по-близо от всякога.

Журналистът Фабрицио Романо потвърди, че ПСЖ обмислят официално продажбата на Килиан Мбапе. Но не са уточнили дали ще го продадат на “Реал Мадрид” или на друг потенциален кандидат. Единствените други опции, които могат да попречат на Мбапе да играе в Кралския тим, са няколко отбора от Висшата лига.

ПСЖ остави Мбапе извън турнето в Япония

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции