<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=191003" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Левски" пред...

Бивш футболист на “Левски” разпространявал наркотици в Слънчев бряг

25 Юли 2023
0 419

Бивш футболист на “Левски” разпространявал наркотици в Слънчев бряг. Става дума за Майкъл Тевия, който участвал в схема с още седем души – всички от Нигерия и от Гана. Те са арестувани.

“Лудогорец” купи капитана на “Левски”

Бивш футболист на "Левски" разпространявал наркотици в Слънчев бряг

Задържаните са постоянно пребиваващи у нас. Все още осмият се издирва, другите са в ареста за 72 часа.

Майкъл Тевия игра 2 години при “сините”. Бил е играч още на “Локомотив” (Мездра), “Калиакра”, “Любимец”, “Поморие” и “Верея”. За разлика от останалите задържани Майкъл не се криеше, но срамно беше навел глава, сякаш, за да покаже, че разбира в каква сериозна каша се е забъркал.

Прекрати кариерата си през 2018 година, защото всички имаха подозрения, че лъже за възрастта си. Той бе женен за бургазлийка, от която има момченце. Според негови близки обаче от известно време Майкъл се е разделил с жена си.

Дрогата

Групата разпространявали три вида дрога на нашата територия – марихуана, кокаин и екстази.

Използвани са тайници от африканците. Те били между 2 и 4 всеки ден – скрити в храстите, заровени в плажната ивица или до близки магазини. Те са маскирали незаконната си дейност и са работили като викачи.

Източник: Нова

Бивш футболист на “Левски” разпространявал наркотици в Слънчев бряг

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции