<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=191015" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 400 шева върху ...

Сгащиха японец, монтирал камери на камиона си, за да гледа под полите на жените (видео)

01 Август 2023
0 532

Сгащиха японец, монтирал камери на камиона си, за да гледа под полите на жените. Мъжът е на 44-годишна възраст. Неговото извратено поведение е вид фетишизъм, който си има специално име в Страната на изгряващото слънце – “чикан”.

Думата се ползва за мъже, които без съгласие снимат жени под полите им.

Сгащиха японец, монтирал камери на камиона си, за да гледа под полите на жените (видео)

Хванатият в крачка

Сгафилият е жител на Киото инсталира най-малко четири камери под камиона си. Целта му е била да минава бавно покрай дами с къси поли и да ги снима.

След като намери камерите, полицията претърси дома на мъжа и откри повече от 30 твърди диска, съдържащи стотици подобни касети. Въпреки факта, че мъжът отрича вината си, властите смятат, че броят на жертвите може да достигне 1000 души.

Злосторникът

Куриерът Сатоши Нишимура е заснемал млади момичета в градовете Киото и Уджи между септември и декември миналата година. Мъжът изпратил записи на свой приятел, който от своя страна се свързал с полицията. Нишимура не е съгласен с обвиненията.

Видели го да кара бавно из малки улички. Версията му е, че просто е карал с ниска скорост в търсене на място за паркиране, където да разходи кучето.

Полицията обаче установява четири камери, монтирани от двете страни на автомобила, и насочени нагоре. Всички камери били свързани към централно записващо устройство.

30 твърди диска сочат, че перверзникът е снимал нецензурни клипове повече от 11 години. По-рано тази година Страната на изгряващото слънце въведе наказателна отговорност за воайорство, предвиждаща лишаване от свобода до три години или глоба до 3 милиона йени.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции