<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=191081" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Две деца се о...

Район “Оборище” се похвали с нови настилки (снимки)

26 Юли 2023
0 254

Район “Оборище” се похвали с поставени нови настилки. Това стана ясно от тяхна Facebook публикация, в която заместник-кметът на района Арсени Вълчинов обикаля за проверка на извършеното. От снимките и написаното си проличава, че той е доволен от ремонта, но дали всъщност има защо?

Спешно ремонтират участъка от АМ „Тракия”, където горя камион (видео)

Ремонтни дейности са извършени на бул. “Ситняково” № 50, ул.”Св. Св. Кирил и Методий”, ул.”Росица”, ул.”Алеко Константинов”. От снимките обаче ние оставаме с противоречивото мнение, че нещата са изпипани до край. Както и че от общината явно имат нужда да бъдат похвалени. Къде обаче всъщност гледа господин Вълчинов? Явно не в същата посока като нас.

Район &#8220;Оборище&#8221; се похвали с нови настилки (снимки)
снимка: Facebook/Район “Оборище”, Столична Община

Нахвърляни без мисъл капаци на шахти, нямащи нищо общо помежду си. Прекъсната пътека за слепи, водеща до никъде. Фигурални павета с различен размер и посока. Както и други красоти, с които да се похвали човек в един от най-аристократичните райони в историческия център на София. Но няма проблем, важното е, че работата е инспектирана и одобрена. Както и че финансирането е от бюджета на район “Оборище” и проект “Устойчива градска мобилност”. А най-важното е, че в коментарите под публикацията, районът обещава започване на ремонти на още участъци. Ние, от “Господарите”, се надяваме и те да не бъдат извършени по същия начин. Защото иначе извършването на ремонтни дейности губи своята реална мисия! И няма смисъл да се прави нещо, ако то не е изпипано до край.

Район “Оборище” се похвали с нови настилки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    26 Юли 2023

    Доволен е щото явно не разбира от ремонти и си е усвоил остатъка от парите за ремонт.

Реакции