<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=191226" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заради Русия ...

Вижте как изглежда разрушеният град Бахмут (видео)

27 Юли 2023
0 705

Вижте как изглежда разрушеният град Бахмут. В украински Телеграм канал бяха публикувани кадри от дрон, които показват населеното място. Преди войната в града са живели 72 хиляди души. Но откакто стана основна цел на руската агресия и ожесточените няколкомесечни боеве, те го превърнаха в град призрак, пише Дневник.

“Вагнер” започна да изтегля частите си от Бахмут

Според военните експерти Бахмут не дава никакво стратегическо предимство във войната, но руската офанзива с участието на частната армия “Вагнер” беше съсредоточена в превземането му. В момента Украйна продължава с контранастъплението си и градът е под “огневия контрол” на силите на Киев. Според генерал Сирски, командващ сухопътните сили, при Бахмут врагът е хванат в капан.

Вижте как изглежда разрушеният град Бахмут (видео)

Въпреки това кадрите са разтърсващи, защото как може да бъде унищожено това, което е градено с години. Как може да бъдат прогонени тези, за които е било дом. Безмилостна е истината и ние се надяваме това да спре!

Вижте как изглежда разрушеният град Бахмут (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции