<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=191347" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицията иг...

Насилник преби и ряза с нож лицето на жертвата си, пуснат е на свобода (видео)

28 Юли 2023
0 5593

Насилник преби и ряза с нож лицето на жертвата си, пуснат е на свобода, показва репортаж на NOVA. Пострадалото момиче е на 18 години и е от Стара Загора. То е в болница и има над 400 шева след садистичното нападение. За шокиращата агресия разказват майка му и негова приятелка, чиято самоличност остава скрита.

Въпреки че целият екип на болницата е шокиран от травмите, съдът е определил последствията за 18-годишната жена като “лека телесна повреда”. Така насилникът е освободен от ареста след 72 часа там. Близките на пострадалата се страхуват, че и той, и компанията му са склонни да извършат нови престъпления.

Насилник преби и ряза с нож лицето на жертвата си, пуснат е на свобода (видео)

Ето къде заповедите за защита от домашно насилие са най-много

Преди дни въпросният 26-годишен мъж отишъл в апартамента на пострадалата. Тя е била във връзка с него в продължение на 4 месеца. След като се качил при нея, той е нанесъл побой, рязал е с макетен нож лицето ѝ и е обръснал главата ѝ. Първи за случилото се разбира бащата на пострадалата. Именно той съобщава и на майка ѝ, която е в шок. В много тежко емоционално състояние е и жертвата, която споделила пред близките си, че и друг път нападателят е упражнявал насилие към нея, но досега тя не се осмелявала да сподели.

Предвид абсурдното съдебно решение насилникът да бъде пуснат на свобода, едва ли други с подобни прояви ще се поколебаят преди да извършат подобно престъпление. Видимо държавата пази насилниците, не жертвите им. И видимо е време за промяна – но не само на хартия.

Насилник преби и ряза с нож лицето на жертвата си, пуснат е на свобода

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • ангел

    28 Юли 2023

    мале, мале. баща това дете има ли? с теб сме.

Покажи всички Скрий

Реакции