<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=191404" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ливърпул се с...

Иван Турицов повече няма да е капитан на ЦСКА

28 Юли 2023
0 122

Иван Турицов повече няма да е капитан на ЦСКА. Това съобщиха днес от клуба.

Припомянме, че той си размени реплики с фенове след загубата от “Сепси” на стадион “Българска армия” в мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Горчив дебют за ЦСКА 1948 в Европа (видео)

Иван Турицов повече няма да е капитан на ЦСКА

“Благодарим ви, “армейци”! За безрезервната си подкрепа и кипящата страст по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това представяне. Емоциите бяха много, адреналинът – висок, но това не оправдава поведението ни на терена.

Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга капитана на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си.

ЦСКА е не само спортна институция, но един от най-великите феномени в страната ни. Като такъв сме длъжни да го пазим и поставяме над всеки”, пише в съобщението на клуба.

Иван Турицов повече няма да е капитан на ЦСКА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции