<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=191653" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: У нас трафика...

Софийско семейство се изнесе да живее на палатка пред ДНСК (видео)

31 Юли 2023
0 421

Семейство от София се изнесе да живее на палатка пред ДНСК, защото му е забранено да живее в собственото си жилище, показва NOVA.

Проблемът произтича от забрана за ползване, издадена от ДНСК след претенции на съсед за незаконно строителство. В последствие токът в апартамента е спрян, въпреки че семейството няма неизпълнени задължения за електроенергия.

Аз не знам докога няма да имам ток и няма да имам право да си живея вкъщи. При положение че документацията, с която разполагам доказва, че апартаментът е напълно законен.“, твърди собственикът Иван Донков.

Софийско семейство се изнесе да живее на палатка пред ДНСК (видео)
Семейство Донкови

Настаняват 6-членно семейство в малко жилище на ужасите (РЕПОРТАЖ)

По думите му положението е такова от средата на май, въпреки че зам.-директорът на ДНСК инж. Георги Даракчиев е казал, че жилището е напълно законно. От 12-и юли семейството има и издаден акт, с който е глобено, за това, че пребивава в него.

От ДНСК обясниха, че нередностите са отстранени, но трябва да се проведе нова процедура за въвеждане в експлоатация, която не е ясно колко ще продължи.

Софийско семейство се изнесе да живее на палатка пред ДНСК (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции