<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=191934" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тото свали вс...

Тити Папазов коментира ужасяващата постъпка с обръсване на главата на свое гадже

01 Август 2023
0 2470

Тити Папазов коментира ужасяващата постъпка с обръсване на главата на свое гадже.

“Тъпа постъпка, виновен съм”, казва той пред Офнюз. Папазов посочи, че тиражираните години на пострадалата не са 16, а 19 г., а историята е от 1995 г. 

Тото свали всичките си видеа заради вълната от недоволство срещу Тити Папазов (видео)

Тити Папазов коментира ужасяващата постъпка с обръсване на главата на свое гадже

Той допълни, че не е трябвало да разказа за случилото се в подкаста на Йонислав Йотов-Тото “в шеговита форма”. “Това е атака, но е абсолютно заслужена”, каза Папазов. 

По думите му година след случая той и момичето са стоплили отношенията си.

“Чуваме се на нейни рождени дни. Но не е вярно, че е била заключена с белезници. Всичко стана за 15 минути и тя си тръгна”, обясни треньорът. 

Постъпката

“Разкайвам се, но е след дъжд качулка. Виновен съм, не мога да се оправдая. Нося си кръста. Ако това го бе направил Пенчо Иванов, нямаше да се говори, но аз съм публична личност”, коментира още Тити Папазов.

Той определи постъпката си като “невиждана простотия”, и допълни, че за съжаление, не може да върне времето назад. “Не искам да изглеждам като светец, но случаят се преекспонира”, допълни баскетболният треньор. 

“Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков”, казва Тити, цитиран от sportlive.

Тити Папазов коментира ужасяващата постъпка с обръсване на главата на свое гадже

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • пешо

    02 Август 2023

    ма тва не е тити е

Реакции