<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=192164" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Говори учени...

Кирил Десподов с първи коментар след пропуска от бялата точка (видео)

02 Август 2023
0 182

Кирил Десподов с първи коментар след пропусната дузпа срещу Олимпия Любляна. Капитанът на Лудгорец пропусна да изравни резултата в даденото пордължение на двубоя игран вчера.

Кирил Десподов с първи коментар след пропуска от бялата точка (видео)
Снимка: Мехмед Азиз/БТА (ПБ)

В крайна сметка “орлите” загубиха и отпаднаха от Шампионската лига. Десподов разкри, че не е имало никакво напрежение над него преди изпълнението. Той дори спедели, че на тренировката преди мача и опитал да излъже домакините като е шутирал в другия ъгъл на вратата.

Пропусната дузпа и червен картон срутиха мечтата на Лудогорец (видео)

Ето какво каза крилото:

“Когато и да съм изпълнявал дузпа досега никога не съм имал напрежение. Взех си топката, знаех къде ще изпълня дузпата. Предният ден бих дузпи в другия ъгъл. Нарочно, ако някой гледа тренировката да си помисли, че ще бия в другия ъгъл. Трябва да уважаваме труда на вратаря, доста хубаво спасяване направи. Няма да е първата, няма да е последната дузпа, която ще изпусна. Извиних се на момчета в съблекалнята и продължаваме напред. Няма какво да го мислим. Можем само да анализираме грешките си. От тук нататък ни чака тежък мач може би срещу Астана“, каза Десподов.

Сега Лудогорец ще играе във втория по сила турнир Лига Европа, а съперник е казахстанският “Астана”.

Кирил Десподов с първи коментар след пропуска от бялата точка (видео)

Видео: gong.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции