<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=192555" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха сл...

Пиян шофьор прегази две момчета на тротоар и избяга (видео)

04 Август 2023
0 307

Пиян шофьор прегази две момчета на тротоар и избяга. Това е станало малко след полунощ в село Ясеновец, Разградско. След часове издирване шофьорът е задържан, съобщи NOVA.

21-годишният шофьор обяснил пред полицията, че е избягал от страх да не бъде линчуван от роднините на фамилиите на двете момчета. Изследванията обаче са показали, че е употребил алкохол.

Тестът е показал наличие на алкохол в кръвта – 1.24 промила. На полицаите водачът обяснил, че употребил твърд алкохол – около 50 грама ракия и около 300 грама водка.

Пиян шофьор прегази две момчета на тротоар и избяга (видео)

„След като е настъпило произшествието, шофьорът, по неговите думи, се е уплашил и е напуснал мястото на инцидента”, каза началникът на „Пътна полиция” – Разград Теодор Тодоров.

По-голямото от момчетата – на 16 години, е настанено в Интензивното отделение на разградската болница с опасност за живота, а по-малкото – на 15 години, е с по-леки травми.

„Едното е с комоцио и е настанено в Хирургичното отделение. Другото момче е с по-тежка черепно-мозъчна травма и е настанено в Интензивно отделение, където е в медикаментозна кома”, каза директорът на МБАЛ-Разград Станимир Георгиев.

Пиян шофьор без книжка блъсна и уби моторист

Пиян шофьор прегази две момчета на тротоар и избяга (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции