<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=192622" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: УЕФА одруса Ц...

Заради 45 секунди закъснение: Треньорът на “Манчестър Юнайтед” наказа звезда

05 Август 2023
0 247

Заради 45 секунди закъснение: Треньорът на “Манчестър Юнайтед” наказа звезда на отбора.

Маркъс Рашфорд е бил наказан от Ерик тен Хаг за закъснение в рамките на 45 секунди. Това сподели самият играч пред Гари Невил в “The Overlap”.

Фалшив разговор натопи Роналдо, че кани красива журналистка в стаята си (аудио)

Заради 45 секунди закъснение: Треньорът на &#8220;Манчестър Юнайтед&#8221; наказа звезда

Ерик тен Хаг се счита за много взискателен треньор. 53-годишният треньор веднага даде да се разбере, че няма да се съобразява с играчите си и ще бъде строг към тях.

Признание

Маркъс Рашфорд призна, че е бил наказан за закъснение през миналия сезон. „Бях наказан, че закъснях с 45 секунди“, каза играчът.

„По време на предсезонната подготовка няколко момчета закъсняваха, така че мениджърът обяви ясни правила. Бях сигурен, че ще бъда наказан дори за това малко закъснение. Не съм спорил за това“, разказа Рашфорд.

Всъщност закъснението е за пресконференцията преди мача срещу Уулвърхемптън, а решението е – място сред резервите за сметка на Алехандро Гарначо.

Самият Тен Хаг открито призна на пресконференцията след мача, че Рашфорд е останал на скамейката заради „дисциплинарни въпроси“. „Вътрешни дисциплинарни въпроси. Няма повече подробности. Това са нашите правила. Сега се фокусираме върху мача. Рашфорд е в много добра форма и никой не може да играе всички мачове“, каза тогава Тен Хаг.

Източник: dsport

Заради 45 секунди закъснение: Треньорът на “Манчестър Юнайтед” наказа звезда

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции