<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=192753" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спасиха куче,...

Владислав Славов: псевдо-патриотизъм от душманин на българската естрада (видео)

07 Август 2023
0 1656

Владислав Славов – самозванец като продуцент и патриот, пусна в канала си в Youtube потресаваща песен, съвременен прочит и пародия на „Райна Попгеоргиева“. В тази песен, като всички останали копейки, той отъждествява българския патриотизъм със слугинаж на Русия и смирено преклонение пред масовия убиец и военнопрестъпник Путин и кървавия му режим в Москва.

Само да припомним, че лицето Владислав Славов изкупува авторски права на текстове на легендарни естрадни песни, манипулирайки възрастни им автори, а след това шантажира и изнудва певци като Силвия Кацарова, Тони Димитрова, като ги спира да изпълняват обичания си български репертоар. Репортажите ни по темата може да си припомните тук:

Продуцент, който забранява на Силвия Кацарова да пее песните си, е взел и “Мелодия на годината” (РЕПОРТАЖ)

Какво обясни продуцентът, забраняващ на звезди да пеят песните си? (РЕПОРТАЖ)

Тони Димитрова също се оплака от Владислав Славов (РЕПОРТАЖ)

Владислав Славов: псевдо-патриотизъм от душманин на българската естрада (видео)

Та така за патриотизма – едно да си патриот на думи, второ е да си наистина патриот, трето и четвърто – да си поредният руски „четирихилядник“, криещ подлостта и некадърността си зад жетонната българщина.

Владислав Славов: псевдо-патриотизъм от душманин на българската естрада (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции