<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=192916" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вежди Рашидо...

Протест срещу насилието срещу жени, докато депутатите се забавляват на заседание (РЕПОРТАЖ)

07 Август 2023
0 686

Протест срещу насилието срещу жени, докато депутатите се забавляват на заседание. Репортерът на “Господарите” Дани Йорданов отрази събитието. В същото време ще видите и кадри от пленарна зала, където народните представители си разменяха реплики и лафчета, смееха се и до голяма степен се държаха неадекватно. Това се потвърди и от Вежди Рашидов, който в днешния ден бе записан с нова изцепка – ВИЖТЕ ТУК!

Председателят на Асоциацията по триатлон коментира казуса с Десислава Лазарова (РЕПОРТАЖ)

Протест срещу насилието срещу жени, докато депутатите се забавляват на заседание (РЕПОРТАЖ)

Справедливост

Хората искат най-накрая справедливост. Да заработи системата и да има по-адекватни закони. Впрочем, днес Народното събрание въведе и терминът “интимна връзка”. Някои от промените в Наказателния кодекс са чакани 12 години, обясняват протестиращите. И пак не влизат за разглеждане и приемане в пълнота.

Обявиха кога ще се състои вторият протест в подкрепа на Дебора от Стара Загора

Криминално от последните дни

В последните дни иначе като че ли адът се е отприщил у нас. Криминалните случаи следват един след друг. Те са кой от кой по-брутален. Подстригани, бити, отвличани жени… В доста подобни казуси дамите се оплакват, че подават сигнали до институциите, но реакция няма. Дали държавният апарат е муден и бавен, или става въпрос за некадърност и некомпетентност? Като че ли този въпрос няма никакво значение вече, трябва нещо да се направи. Около това се обединяват и жертвите, и тези, които мислят за тях и искат да ги защитят.

Извънредно

Иначе засеанието на Народното събрание днес беше извънредно. След него депутатите отиват във ваканция. Те гласуваха законопроект за изменение и допълнение на Закона за защита от домашното насилие. Също законопроекти за изменение и допълнение на Наказателния кодекс. Направиха и ново обсъждане на закона за допълнение на Закона за съдебната власт.

Арестуваха Динко от Ямбол, разобличил мним просяк с бой и плюнки (видео)

Протест срещу насилието срещу жени, докато депутатите се забавляват на заседание (РЕПОРТАЖ)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Краси .Доктора

    07 Август 2023

    Жената има две основни задължения спрямо мъжът си,: ДА УСПОКОЯВА МЪЖЪТ СИ КОГАТО Е НЕРВЕН И .....ДА ГО НЕРВИРА КОГАТО Е СПОКОЕН .. !.ЕТО КОЙ ПРОВОКИРА НАСИЛИЕТО СПРЯМО СЕБЕ СИ ?

Реакции