<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=193188" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мийм на деня: ...

Любвеобилно куче пазач помогна на мъж да открадне колело (видео)

09 Август 2023
0 286

Любвеобилно куче пазач помогна на мъж да открадне колело. Историята е от Сан Диего и за нея разказва NOVA. Крадецът нахлул в гаража на частен дом в града, за да открадне велосипед. Попаднал обаче на пазач. И то не какъв да е,  а четириног домашен любимец, който явно обича игрите.

На кадри от охранителната камера се вижда как крадецът влиза в гаража и взема колелото, а животното се приближава до него, търсейки забавление. Приятелски настроеният домашен любимец от породата Голдън ретривър се опитва да въвлече непознатият мъж в игра.

Любвеобилно куче пазач помогна на мъж да открадне колело (видео)
Снимка: стопкадър/видео NOVA

Камерата, която записва и звук, улавя гласа на крадеца, който казва на животното: „Ти си най-страхотното куче”. На записа се вижда още как животното ляга по гръб и получава почесване по корема и потупване по главата. След това мъжът необезпокоявано си тръгва с колелото, а кучето го следва навън.

Собствениците установили кражбата на сутринта. Те казали на полицията, че не са чули кучешки лай през цялата нощ, който да сигнализира, че в дома им има непознат човек.

Стопанка не може да укроти развълнуваното си куче, скочило във фонтан (видео)

Любвеобилно куче пазач помогна на мъж да открадне колело (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции