<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=193288" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тото пусна кл...

Гледайте видеото, което Тото свали от канала си (видео)

10 Август 2023
0 8463

Тото свали видеото, в което се оприличава на “затворник на кенсъл културата”. В него той обясни значението на понятието “cancel culture”, което свързва с остракизма от Древна Гърция.

Тото пусна клип, в който се оприличава на затворник на “кенсъл” културата (видео)

Видеото бе в отговор на недоволството на обществото и на някои негови спонсори, породено от реакцията на Тото в епизод от неговия подкаст, пуснат преди месеци. В него той се среща с баскетболния треньор Тити Папазов, който разказва как преди години остригал своя невярна приятелка. Реакцията на Тото обаче възмути хиляди потребители – той се смее на историята, вместо поне малко да разкритикува госта си.

Гледайте видеото, което Тото свали от канала си (видео)
Гледайте видеото, което Тото свали от канала си (видео)

В опита си да замаже гафа с Тити Папазов музикантът и водещ на подкаст Тото си навлече гнева както на много свои последователи, така и на рекламодателите си. Много от тях обявиха, че се дистанцират от неговото поведение в скандалния епизод с участието на Тити Папазов.

“Пепси” спря договорите за реклама с Тото и пусна позиция срещу насилието

Крайно време е всички обществени личности да се замислят над поведението и действията си. Над това какъв пример дават и готови ли са да поемат отговорност за него. Случаят с Тото е поредно доказателство, че инфлуенсърите рядко осъзнават колко важни са посланията, които отправят към аудиторията и как тези послания не може да са в подкрепа на престъпно поведение.

Тото свали видеото, в което се оприличава на “затворник на кенсъл културата”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Шанти

    11 Август 2023

    Като ще си даваме определения от речника: A victim narcissist is someone who lives his/her life as a victim. This person refuses to take responsibility for anything that goes wrong. They have a tendency to blame others for what they go through and often carry a sense of victimhood. “Victimhood is a form of blame-shifting.”

Покажи всички Скрий

Реакции