<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=193464" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Филип Кръсте...

Мъж купи три самолетни билета, за да може кучето му да пътува с него (видео)

11 Август 2023
0 290

Мъж купи три самолетни билета, за да може кучето му да пътува с него. Габриел Богнер шокира всички пътници след като се качи за полет с огромното си куче-придружител. За да качи кучето си Дарвин в самолета обаче, Богнер трябвало да закупи три места, едно за него и две за огромното му сладко куче, пише LadBible.

Мъж рискува живота си, за да спаси заседнала на скала овца (снимки)

„Хората бяха абсолютно поразени и шокирани, но всички бяха много развълнувани да я видят“, каза Богнер. И сподели, че никога не е виждал толкова много усмихнати хора на летище.

Това е било първото пътуване на Дарвин със самолет. Богнер го определя като лесно и безпроблемно поради цялата помощ от екипажа. „Те се шегуваха, че тя е получила надстройка, а аз не, но пътуването беше много гладко“, каза той.

Петгодишното куче Дарвин е придружител на Богнер, който страда от болестта на Крон, която е вид възпалително заболяване на червата. „Болестта на Крон включва много болка и много прекарано време в банята“, обясни Богнер в TikTok. „Заех се да я обуча на някои задачи като да ме придружава до тоалетната, защото в един момент от живота ми ходех по 40 пъти на ден.“

Мъж купи три самолетни билета, за да може кучето му да пътува с него (видео)
снимка: SWNS

“Приключенията на Дарвин в самолета” в TikTok

TikTok клип с приключенията на Дарвин в самолета стана популярен с повече от 17,9 милиона гледания и 2,9 милиона харесвания. „Като стюардеса бих направил всичко за това куче“, се казва в един от коментарите.

Друг добавя, че „Целият ми полет щеше да бъде за това, че галя кучето или го гледам, или отивам до тоалетната, просто за да мина покрай него.“ Трети пък коментира, казвайки: „С 1000% удоволствие бих седнал до приятеля ви вместо до някои от тези хора, които събуват проклетите си обувки!“

Пътуването на двамата приятели е било към Ню Йорк от Лос Анджелис. И въпреки че Богнър се е опитал да намери друг вид транспорт, самолетът е останал единствената възможност. На въпроса дали Дарвин често пътува в клетка, Богнер отговаря, че той е твърде голям дори за най-голямата по размер клетка.

„Определено беше шокиращо за хората, които се разхождаха по летището, защото виждаха буквално кон, идващ към тях“, споделя Богнер.

Видео: TikTok/@gibbon1215

Мъж купи три самолетни билета, за да може кучето му да пътува с него

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции