<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=194222" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Алексей Петр...

Последното интервю на Алексей Петров: Познавах добре братя Галеви, участвах и в задържането им (видео)

16 Август 2023
0 5860

Последното интервю на Алексей Петров: Познавах добре братя Галеви, участвах и в задържането им. Toва заявява бизнесменът пред bTV през юни тази година.

Тогава той коментира тайното прибиране на издирвания Ангел Христов-Геле, тъй като е бил бивш взводен командир на “Братя Галеви” след постъпването им в Специализирания отряд за борба с тероризма.

Алексей Петров е убит

Преди минути стана ясно, че един от най-едрите български бизнесмени е бил застрелян в столичния квартал “Драгалевци”.

Той беше един от малкото едри бизнесмени, които оцеляха по време на годините на прехода, a през последните две десетилетия срещу него бяха организирани множество неуспешни атентати.

Ранена е жената, с която се е разхождал.

Цялата кариера на Алексей Петров е свързана със службите за сигурност. Той е работил в Шесто управление на ДС, а по-късно- в Специализирания отряд за борба с тероризма.

Последното интервю на Алексей Петров: Познавах добре братя Галеви, участвах и в задържането им (видео)

В интервюто от началото на лятото става ясно още, че по думите на Петров той познава и Бойко Борисов, и бащата на Кирил Петков покрай бойните изкуства. “Нормално е да си говорим“, казва той.

И коментира и изказването си през 2010 г., че е организирал срещата между “Братя Галеви” и Румен Петков.

„Съвсем регламентирано. Идеята за срещата между тях и министъра на вътрешните работи е действие на зам.-министър на Румен Петков. Информацията, която имаха двамата, трябваше да я предоставят директно на министъра. Аз бях в статут на офицер на оперативно внедряване. Нищо необичайно не се случи на тази среща“, добавя Петров.

Повече гледайте във видеото!

Последното интервю на Алексей Петров: Познавах добре братя Галеви, участвах и в задържането им

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции