<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=194833" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Свидетел на к...

Служителка на „Царска Бистрица” обясни защо е носила мляко на княгинята

21 Август 2023
0 2159

Служителка на „Царска Бистрица” обясни защо е носила мляко на княгинята. По-рано в понеделник наемателят на хотела, на чийто паркинг е станал инцидентът, разказа, че на княгинята са носени кисели млека – между 6 и 8 кофички.

Свидетел на катастрофата с княгиня Калина: Тъпчеха я с кисело мляко (видео)

Пред NOVA Величка Петрова, служител в Дворец „Царска Бистрица”, коментира думите на наемателя на хотела в Боровец.

Служителка на „Царска Бистрица” обясни защо е носила мляко на княгинята

Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека. Особено тя, която е 40-50 килограма”, посочи служителката в „Царска Бистрица”.

„Занесох едно мляко, защото не беше яла”, допълни Петрова. И уточни, че за първи път чува, че по този начин може да се промени резултат от проба за алкохол.

Арестуваха княгиня Калина и прибраха автомобила ѝ

Дъщерята на бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски беше хваната в събота с над 1,2 промила алкохол в кръвта.  Калина Сакскобургготска се е блъснала в бариера на хотел в Боровец и се опитала да избяга. Стана ясно, че княгинята е отказала да даде кръвна проба след инцидента.

Служителка на „Царска Бистрица” обясни защо е носила мляко на княгинята

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Кокич

    21 Август 2023

    Е нали е изпила чаша вино докато е обядвала, а сега пък не била яла?! Тая невинна чашчица вино, която обърна каруцата кога я е пила щом не е обядвала там???

Реакции