<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=195089" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдът отложи ...

Жена създаде договор с условия за успешна връзка от разстояние (видео)

23 Август 2023
0 276

Жена създаде договор с условия за успешна връзка от разстояние. Тя е готова да съди приятеля си, ако нещо се обърка, пише LadBible.

Ето колко бира изпиват домакинствата у нас през лятото

Колко далеч бихте стигнали, за да сте сигурни, че връзката ви ще проработи? Е, една жена състави законен договор между нея и приятеля ѝ. Става въпрос за връзка от разстояние и доста обширен списък с правила, които трябва да се спазват. Но още по-шокиращото е, че те са в състояние да се „съдят“, ако нещо се обърка.

Правното любовно споразумение е проектирано от тиктокърката Девън Мотли, която показа идеята си, преди с нейния приятел Герен Гатрайт да се отдалечат на разстояние един от друг. Не е ясно колко далеч ще бъдат влюбените един от друг, но договорът или Споразумението за дълги разстояния (LDA) определя правила за двойката от Тексас, за да им помогне да запазят връзката си.

Черпейки вдъхновение от телевизионното шоу “Костюмари”, документът дори съдържа „нарушения“, които могат да доведат до „съдене“, на която и да е от страните, ако си позволи да ги направи. Това включва изневяра, която споразумението определя като „спане с лице от противоположния пол, осъществяване на сексуален контакт с лице от противоположния пол“. Както и общуване с лице от противоположния пол и „сексуални намеци с лоши намерения“. Други нарушения включват пренебрегване и/или клевета. Като това включва оплакване от гаджето.

Жена създаде договор с условия за успешна връзка от разстояние (видео)
снимка: TikTok/@devonrainmotley

Договор в продажба

Въпреки че на повечето от нас не им е необходимо да подписват подобен правен документ, за да избегнат злословието на партньора си, изглежда, че вече има хора, които искат да купят копие от този договор. Сякаш съвременните запознанства вече не са достатъчно депресиращи…

Видеото на Мотли за документа стана популярно и гледано над 1,8 милиона пъти в TikTok. Това довело до продажбата на правната документация в нейния онлайн магазин. Само за 9.99 долара.

Друго условие, което договорът съдържа, е „непрекъснат контакт“. Както и трябва местоположението ви да е включено през цялото време, след като оставите “сийн” на някое съобщение.

Документът дори изисква „допълнителни уверения”. Едно от тях е, че Мотли и Гатрайт трябва да останат във връзка до 2024 година. Наречете ни старомодни, но наистина ли една връзка трябва да изисква договор?

Жена създаде договор с условия за успешна връзка от разстояние (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции