<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=195117" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стана ясна пр...

СДВР затяга мерките около сблъсъка “Левски” – “Айнтрахт”

23 Август 2023
0 1066

СДВР затяга мерките около сблъсъка “Левски” – “Айнтрахт”. Двата тима ще се срещат в плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите. Мачът започва в 20.00 часа в четвъртък на Националния стадион “Васил Левски”.

СДВР съобщи, че от страна на организатора са предприети стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

СДВР затяга мерките около сблъсъка &#8220;Левски&#8221; &#8211; &#8220;Айнтрахт&#8221;
Снимка:  Wikimedia Commons | License details

Феновете на “Левски” ще бъдат допускани на отворените входове на сектори А, Б, В, и част от Г. А тези на “Айнтрахт” през вход 23 и 24 на сектор Г и вход 25 на сектор А.

„Левски“ победи „Апоел“ след 100-минутна драма (видео)

Униформените ще следят и за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние. Както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число парфюми и чадъри).

Полицията приканва зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 18.00 ч., за да се избегне струпване.

Около 5000 фенове на “Айнтрахт” се очакват да дойдат в София. Привържениците на германския тим неведнъж са влизали в сблъсъци с агитки на други отбори, като това се случи с фенове на “Наполи” през март.

СДВР затяга мерките около сблъсъка &#8220;Левски&#8221; &#8211; &#8220;Айнтрахт&#8221;

На 31 август София ще отбележи и Деня на независимостта на Украйна. От 19 до 20 часа, от района на градинката “Възраждане” е планирано шествие по бул. “Ал. Стамболийски”, площад “Св. Неделя”, ул. “Съборна” до Градската градина. СДВР предупреди, че преди, по време и след провеждане на посочените мероприятия, полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред. Както и за недопускането на престъпления и нарушения на територията на града.

“Във връзка с предстоящите събития в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение на движението в централната градска част. СДВР препоръчва на шофьорите да използват обходни маршрути” допълват от полицията.

СДВР затяга мерките около сблъсъка “Левски” – “Айнтрахт”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции