<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=195401" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ryanair отмени п...

Вътрешният министър: Божков ще бъде задържан в София (видео)

25 Август 2023
0 1615

Вътрешният министър: Божков ще бъде задържан в София. Това заяви по време на брифинг Калин Стоянов, предаде NOVA.

“МВР е запознато с връщането на бизнесмена Васил Божков у нас и ще си изпълни задълженията по закон. Той ще бъде посрещнат, приведен при прокурор, където ще му бъдат повдигнати обвинения и ще бъде задържан”, увери той.

Божков във Facebook: Днес се прибирам

Вътрешният министър: Божков ще бъде задържан в София (видео)

Вътрешният министър присъства на откриването на плоча в памет на служителите на реда, които загубиха живота си от автобус с мигранти в Бургас. 

„Днес отдаваме почит на двама доблестни служители на МВР, които изгубиха живота си, докато изпълняваха служебните си задължения. 2022 г. е най-трагична и мрачна в историята на вътрешното министерство”, каза още министърът.

“Грешки има и то от много хора. Неправилна комуникация и организация на дейността на всички ангажирани структури в борбата с нелегалната миграция. Ситуацията и към момента е изключително динамична. Само за последното денонощие имаме около 800 незаконни опита за преминаване на българката граница. В страната са задържани 80 бежанци. Правим всичко, което зависи от нас. Има много командировани служители. Опитвам да направя промяна”, обясни вътрешният министър.

Вътрешният министър: Божков ще бъде задържан в София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции