<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=195568" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдът ще глед...

Борисов за Божков: Решил е човекът – върнал се, истината ще възтържествува (видео)

26 Август 2023
0 1537

Борисов за Божков: Решил е човекът – върнал се, истината ще възтържествува. Така лидерът на ГЕРБ коментира изненадващото завръщане на бизнесмена на българска територия.

“Хиляди пасажери идват и се връщат. Няколко години подред го коментираме. Ние сме дали показания. Обяснили сме всичко. Виждате приходът в хазната е по-голям“, заяви гордо пред bTV Борисов.

Изведоха Васил Божков от летище София (видео)

„Ние сме защитили интереса на държавата. Видяхте какви лъжи, компромати, сглобки направиха през тези три години и нито една не е вярна. Истината ще възтържествува“, убеден е лидерът на ГЕРБ.

Борисов за Божков: Решил е човекът &#8211; върнал се, истината ще възтържествува (видео)
Снимка: bTV

Разпитаха Божков в прокуратурата (видео)

„Аз наистина се надявам господин Божков да се е върнал да си реши въпросите с правосъдието. Ако е невинен, да си изчисти името. Ако е виновен, имаме си правосъдна система. Никакво притеснение, защото от него, от хазарта това, което съм казал, съм го коментирал“, добави Борисов.

Божков беше арестуван вчера от полицията в мига, в който кацна в София.

“Когато и да се бях върнал, щяхте да ми задавате този въпрос”. Това беше отговорът на Божков на въпроса “Защо чак сега се прибира в България?”.

Съдът ще гледа мярката за неотклонение на Божков

Бизнесменът се връща по собствено желание. Това обясни Стоян Баумайер – негов адвокат. Днес съдът ще бъде гледа и мярката му за неотклонение. Повдигнати са му обвинения по две дела. Едното е за неспазване на Закона за хазарта и за криминални престъпления, между които подбудителство за убийство.

Връчиха му призовка и за делото, по което е свидетел. Ще видим как ще се процедира, ще видим дали ще има задържане под стража, или не”, каза адвокатът на Божков. „Не дава обяснения, възползва се от това право, но на по-късен етап самият той ще прецени дали да даде, или не”, допълни той.

Борисов за Божков: Решил е човекът – върнал се

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • X

    26 Август 2023

    С. Георгиев тихо там.

Покажи всички Скрий

Реакции