<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=195672" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пиян без книж...

Пиян без книжка натопи 12-годишния си син, че е блъснал челно кола в насрещното (видео)

27 Август 2023
0 805

Пиян без книжка натопи 12-годишния си син, че е блъснал челно кола в насрещното. Сигналът към bTV във Facebook подава Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

Пиян без книжка, с чужди номера, предизвика катастрофа край Кадиево

“Водачът на БМВ-то очевидно подкрепя максимата, че “книжката не кара колата”. Точно заради такива случаи трябва да им се отнема колата. Добре, че поне детето не е било с алкохол”, написа тя.

Пиян без книжка натопи 12-годишния си син, че е блъснал челно кола в насрещното (видео)

Русинова сподели пост на Бисер Петров, който посочва, че на 25 август около 19 часа в населено място с. Тодорово обл. Плевен, автомобил БМВ Х5, се движи по пътното платно с несъобразена скорост. 

Първа присъда по новата процедура за пияни и дрогирани шофьори (видео)

“При ляв завой се удря в мантинелата и навлиза в насрещното платно и удря лек автомобил Смарт, след което шофьорът слиза и се разменя с пасажера до него. Преместват автомобила от местопроизшествието. Беше подаден сигнал на 112. При пристигането на КАТ и изясняване на обстоятелствата, се установява, че шофьорът управлявал лекият автомобил БМВ Х5, е неправоспособен”, добави Петров.

Пиян без книжка натопи 12-годишния си син, че е блъснал челно кола в насрещното

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции