<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=195801" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стоичков поб...

Сагата с целувката в Испания продължава

28 Август 2023
0 1127

Майката на президента на испанската футболна федерация Луис Рубиалес – Анхелес Бехар, се заключи в църква и обяви гладна стачка в защита на сина си. Рубиалес търпи критики заради целувката с футболистката Джени Ермосо след финала на световното първенство за жени, спечелен от Испания.

Сагата с целувката в Испания продължава
(AP Photo/Alessandra Tarantino, File)

Решението на Бехар да се затвори в църква от 19-ти век е последица в сагата, обхванала Испания през последната седмица, след като 46-годишният й син целуна Хермосо.

Сагата с целувката в Испания продължава
(Real Federación Española de Fútbol/Europa Press via AP)

Тъй като видеото на целувката предизвика шум в целия света, а Рубиалес не подаде оставкаот мястото си в испанската футболна федерация. В събота ФИФА обяви, че го е отстранила временно за 90 дни.

Заради целувката: ФИФА отстрани президента на Испанската футболна федерация

Анхелес Бехар заяви, че има “нечовешко отношение” към сина ѝ. Според испанската агенция ЕФЕ тя се е заключила в църква в родния град на Рубиалес Мотрил заедно със сестра си и е обявила гладна стачка, която ще продължи “докато не се намери решение за цялото преследване” срещу сина ѝ.

Сагата с целувката в Испания продължава
(AP Photo/John Cowpland, File)

Бехар призова Ермосо да каже истината и да признае, че целувката е била по взаимно съгласие, каквато “е била първоначалната ѝ версия”. Това твърди и самият Рубиалес, но в последвали изявление футболистката отрече да е давала съгласие за целувката.

Сагата с целувката в Испания продължава

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции