<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=195831" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Малък мотори...

Дете е загинало след удар от камион, шофьорът е убит при саморазправа (видео)

28 Август 2023
0 30015

Дете е загинало след удар от камион, шофьорът е убит при саморазправа. Тежкият пътен инцидент е станал малко след 15:00 часа в понеделник в бургаското село Прилеп, информира NOVA.

Информацията до момента е, че детето е изскочило внезапно на пътя пред камион с варненска регистрация. Роднините на детето са празнували наблизо и веднага се излезли. Стигнало се е до саморазправа с водача на камиона, който също е починал. Мъжът е 57-годишен от Варна.

Спътникът успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън селото, откъдето успява да сигнализира на тел. 112 за осъществените действия.

В 15:20 часа е получен сигнал за възникнало ПТП между товарен автомобил и пешеходец. Идвайки на място, екипът на спешна помощ и колегите констатират смъртта на 6-годишно дете, което по информация на свидетели, внезапно е излязло на пътното платно. В близост до тялото на детето е имало спрял тежкотоварен автомобил, който е предизвикал катастрофата. Екипът на спешна помощ установява, че шофьорът е без жизнени показатели.

В момента текат процесуално следствени действия и оперативно-издирвателни мероприятия, с оглед установяване причините за смъртта на водача на товарния автомобил”. Това заяви старши комисар Емил Павлов, директор на полицията в Бургас.

Дете е загинало след удар от камион, шофьорът е убит при саморазправа (видео)
Снимка: стопкадър/видео NOVA

Седем души са задържани на този етап. Напрежение в района няма. Продължава специализираната полицейска операция съвместно със служители на жандармерията, обясни още комисар Павлов.

Твърде рано е да говорим за повдигнати обвинения, но мога да уверя, че се работи интензивно, провежда се оглед на местопроизшествието. Провеждат се беседи, целящи да изяснят съпричастността на съответните лица към разследваната престъпна деятелност”, заяви Окръжния прокурор Георги Чинев.

Шофьор наби баща на малко дете, направил му забележка за висока скорост (видео)

Дете е загинало след удар от камион, шофьорът е убит при саморазправа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции