<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=195940" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ивайло Захар...

HBO отказа да поднови The Idol за втори сезон

29 Август 2023
0 215

HBO отказа да поднови The Idol за втори сезон, съобщи американското издание “Variety”.

“Идолът” е един от най-провокативните сериали на стрийминг платформата. Нашумялата продукция беше рекламирана с думите, че ще покаже “най-мръсната любовна история в цял Холивуд”. Затова и предизвика противоречиви реакции.

HBO отказа да поднови The Idol за втори сезон

Сам Левинсън е режисьорът. Той е и създателят и главен режисьор на хитовия сериал “Еуфория”. В главните роли на “Идолът” са Абел Тесфайе, по-известен като The Weeknd, и Лили-Роуз Деп – дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради.

The Weeknd реши да се откаже от сценичното си име

Пилотният епизод беше гледан от 913 хил. души, или 17% по-малко от този на “Еуфория” през 2019 г. След първата седмица зрителите нараснаха до 3.6 млн. души, а в момента възлизат на 7 млн. От НВО спряха да дават данни за броя на зрителите малко след това.

От екипа на “Идолът” съобщиха, че няма да го подновяват за втори сезон, тъй като имало неясноти относно това “дали историята има потенциал да бъде продължена”. От първоначално планираните шест епизода бяха излъчени пет.

HBO отказа да поднови The Idol за втори сезон

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции