<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=195977" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандал със с...

Обвиниха дядото на блъснатото дете в умишлено убийство на шофьора

29 Август 2023
0 1713

Обвиниха дядото на блъснатото дете в умишлено убийство на шофьора. 46-годишният мъж е обвинен за това, че умишлено е умъртвил водачът на камиона.

Установено е, че убийството е осъществено с нож, с който е причинена рана в левия прасец на обвиняемия, съобщиха от прокуратурата. Срещу мъжа е повдигнато обвинение за умишлено убийство. За подобно престъпление се предвижда от 10 до 20 г. затвор.

Трима остават в ареста след катастрофата и последвалия линч в Бургаско (видео)

Дядото на убитото дете е задържан за 72 часа с прокурорско постановление, предстои внасянето в съда на искане за постоянен арест. Той е криминално проявен и осъждан.

Обвиниха дядото на блъснатото дете в умишлено убийство на шофьора

Трагедията в сунгурларското село става в понеделник следобед, пише Darik. При пътно произшествие камион убива на място изненадващо изскочило на платното 6-годишно дете. Близките му празнували наблизо и започнали незабавна саморазправа с шофьора. Той е открит от пристигналите полицаи мъртъв на шофьорското място в камиона. По-късно стана ясно, че е наръган в единия крак, освен това е бил бит с юмручни удари.

След инцидента в понеделник бяха арестувани 7 мъже. Четирима от тях бяха разпитани като свидетели. Днес след пред разпит пред съдия са освободени бащата и чичото на загиналото дете.

Дете е загинало след удар от камион, шофьорът е убит при саморазправа (видео)

Според свидетели компанията, която е нападнала шофьора на товарния автомобил, е била употребила алкохол“, поясни окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Вероятната причина за катастрофата е честият тежкотоварен трафик, който минава през селото.

Трафикът е доста интензивен, главно товарни автомобили преминават и това е денонощно. Преди месец имахме протест, на който алармирахме, че това което стана снощи, ще се случи. Въпрос на време беше да се случи“, каза кметът на Прилеп Чани Стойчев.

По думите му шофьорите на камиони и тирове навлизат с висока скорост в селото, за да компенсират загубеното време през лошия участък от Карнобат до Прилеп. 

Обвиниха дядото на блъснатото дете в умишлено убийство на шофьора

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции