<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=196014" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Треньорът на ...

Коло Муани към “Айнтрахт”: Пуснете ме в ПСЖ (снимка)

29 Август 2023
0 155

Коло Муани към “Айнтрахт”: Пуснете ме в ПСЖ. Драмата в състава на немците преди реванша в четвъртък с “Левски” не е никак малка. Вероятно нападателят няма да играе срещу “сините”.

Френският национал е заявил, че иска да бъде продаден пред журналиста Флориан Платенберг от „Sky Sports Germany“, съобщи трансферният гуру Фабрицио Романо.

Испания развали празника на България във Варна (видео)

Коло Муани към &#8220;Айнтрахт&#8221;: Пуснете ме в ПСЖ (снимка)

Изявление

„Благодаря, Айнтрахт, но ми позволете да се присъединя към Пари Сен Жермен. Дължа много на Айнтрахт. Техните фенове завинаги остават в сърцето ми и винаги съм се държал изключително професионално“, е заявил Коло Муани по повод своето желание.

Той коментира и развоя по преговорите между двата клуба: „Не е тайна, че Пари Сен Жермен направи рекордно предложение за мен, това е голяма възможност за живота ми. Бих искал да се присъединя към ПСЖ и също така информирах отговорните хора, надявам се, че Айнтрахт ще се съгласи“.

„Орлите“, които в четвъртък посрещат Левски в мач-реванш от Лигата на конференциите, вече отказаха няколко оферти от френския клуб, последната от които бе на стойност 80 млн. евро с бонуси.

Източник: dsport

Коло Муани към “Айнтрахт”: Пуснете ме в ПСЖ (снимка)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции