<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=196213" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Трансферната...

Треньорът на “Левски”: Ще изненадаме “Айнтрахт”, като играем с жълтите екипи

30 Август 2023
0 298

Треньорът на “Левски”: Ще изненадаме “Айнтрахт”, като играем с жълтите екипи. Николай Костов даде пресконференция преди срещата в турнира Лигата на конференциите.

Ето кой прави най-добрите трикови изпълнения на билярдната маса (видео)

Треньорът на &#8220;Левски&#8221;: Ще изненадаме &#8220;Айнтрахт&#8221;, като играем с жълтите екипи

“Как ще ги изненадаме? С жълтата екипировка ще бъдем утре, това е една от изненадите. Всеки готви изненада, винаги търсим нещо, с което да изненадаме противника. Подготвени сме достатъчно добре за утрешния мач”, каза с усмивка Костов относно изненадите.

“Всичко влиза в плановете ни. Това е мач на елиминация. Затова сме готови за 120 минути игра, а също и за дузпи”, сподели Костов.

Детайли

“Не е тайна, че нашата игра е базирана на играта по фланговете. Въпросът е как да опазим този велик играч Гьотце. Той е навсякъде, постоянно е свободен и от него излиза творчеството в играта на Айнтрахт”, каза още треньорът.

“Искам да изкажа съболезнования за починалите наши фенове, загинали в катастрофа след първия мач. Първият мач на нас ни дава основания да вярваме повече в нашите възможности. Това го осъзнаха нашите играчи и се надявам утре да положим усилия не да изиграем добър мач, който да остане в историята, а да положим усилия да елиминираме отбора на “Айнтрахт”, сподели още той.

Треньорът на “Левски”: Ще изненадаме “Айнтрахт”, като играем с жълтите екипи

Източник: Топспорт

Треньорът на “Левски”: Ще изненадаме “Айнтрахт”, като играем с жълтите екипи

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции