<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=196504" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: НАСА засече н...

Делото за катастрофата, в която Лютви Местан уби бебе, започва отначало

01 Септември 2023
0 1706

Делото за катастрофата, в която Лютви Местан уби бебе, започва отначало, защото съдията-докладчик се е пенсионирал, съобщава NOVA.

Делото бе преразпределено на нов съдия – докладчик и бе отсрочено насроченото за 8 септември от 10:00 ч. открито съдебно заседание за неопределена дата, за провеждане на ново разпоредително заседание с призоваване на страните и уведомяване на пострадалите, се казва още в съобщението.

Припомняме, че през април 2019 г., край момчилградското село Загорско при катастрофа на два автомобила, единият от които управляван от Лютви Местан, загина бебе на 6 месеца, а друго дете пострада леко.

Делото за катастрофата, в която Лютви Местан уби бебе, започва отначало
Снимка: БТА

За пореден път отложиха делото за катастрофата с Местан

Последното заседание, което се води повече от 2 години, бе на 11 юли. Тогава заради своето здравословно състояние Местан не се яви. От близо година той се защитава сам и поради тази основна причина последното заседание бе отложено за пореден път. 

Ето това е правосъдие по български. Ако си “точният човек” съдът ще се бави, отлага, докато всички забравят за случая. После ще се окаже, че присъдата е “излежана” предварително. Но няма кой да върне отнетият невинен детски живот. Няма и кой да се усмихне по детски невинно на близките си. В сърцата им стои празнота и чувство за тотална липса на справедливост. Вместо след броени дни да изпратят детенцето си на детска градина, близките ходят по съдилища с едничката надежда да чуят присъда. Но вместо нея – отново и отново делото се отлага….Докога?!

Делото за катастрофата, в която Лютви Местан уби бебе, започва отначало

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Възмутен от зорко гледащата Темида

    02 Септември 2023

    Безумен коментар!

Покажи всички Скрий

Реакции