<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=196888" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Москва се опи...

Кирил Петков обяви имало ли е среща между него, Алексей Петров и Бойко Борисов (видео)

04 Септември 2023
0 580

Кирил Петков обяви имало ли е среща между него, Алексей Петров и Бойко Борисов. “Никой и по никакъв начин не е предлагал постове в никакви служби на Алексей Петров”. Това заяви съпредседателят на ПП в ефира на NOVA и призова политиците да оставят семействата извън „тази кална битка“.

Петков разказа, че единствената прилика между баща му и Бойко Борисов е рождената дата.

Но той никога не е членувал в БКП, никога не е членувал в служби и не е занимавал с политика. Заминава за чужбина през 1990 година с надеждата да даде на семейството си по-добър живот. Върна се обратно през 2008 година, когато го поканих да работи за моята компания. Той изпусна всички мутренски години, няма никаква компания с Алексей Петров”, подчерта Петков.

Петков изясни и въпроса защо е бил на посещение в САЩ:

Имам три дъщери. Най-голямата навърши 23 години. И със съпругата ми отидохме на рождения ѝ ден в САЩ. Не бях на работно посещение в страната. Дъщеря ми завършва тази година инженерство и сме много горди с нея”.

Бойко Борисов твърди, че Алексей Петров е участвал в съставянето на кабинета

Кирил Петков обяви имало ли е среща между него, Алексей Петров и Бойко Борисов (видео)

Съпредседателят на ПП обяви, че никога не е имало среща между него, Алексей Петров и Бойко Борисов.

След петите избори ние бяхме втора политическа сила. Тогава седнахме – с Асен и лидерите на „Демократична България”, и си казахме, че ако искаме държавата да не отива в шести избори – трябва да направим тази среща. Никога не е имало значение кой и по какъв начин контактува с нас. Нашето решение бе на база изборите и задачите, които си поставихме. И на първата среща не сме говорили нито за правителство, нито за структура. Тя беше за това дали въобще да си говорим”, заяви Кирил Петков.

Кирил Петков обяви имало ли е среща между него, Алексей Петров и Бойко Борисов (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции